DrupalCamp Finland -tapahtuma 6.10.2021

Suomen Drupal- yhdistys järjestää livetapahtuman (Kyllä! Oikeita ihmisiä samassa fyysisessä tilassa, suosituksia noudattaen tottakai) Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa HTC- korttelin Kolumbus-auditoriossa 6.10. klo 12-17. 

Tapahtumassa nähdään livestream samaan aikaan järjestettävästä DrupalCon Europe - tapahtumasta, jossa Dries Buytaert pitää #DriesNote -puheenvuoron. Tämän lisäksi ohjelmassa on Suomen Drupal-osaajien puheenvuoroja ja presentaatioita sekä kahvitarjoilu. Sekä tietenkin vapaamuotoisia kohtaamisia ja keskusteluita drupalistien kesken.

Tapahtumatiedot: 

Aika:  12:30 - 17:00, 6.10.2021
Paikka: HTC, Kolumbus auditorio, Pinta-rakennus, Tammasaarenkatu 3.
Liput ja ilmoittautuminen: Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista
Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: Drupalisteille,  drupalisteiksi haluaville ja Drupalista teknologiana kiinnostuneille.
Ohjelma: #DriesNote -livestriimattuna 13.00, katso muu ohjelma www.drupalcamp.fi.

Koronarajoitusten huomioiminen tapahtumassa: Kolumbus-auditorio on mitoitettu 235 henkilölle ja otamme tapahtumaan maksimissaan noin 100 henkeä.
Suosittelemme paikalle saapuville maskin käyttöä sisätiloissa ja edellytämme turvavälien mahdollisimman hyvää huomioimista. Mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinut on määrätty covid-tartunnan vuoksi karanteeniin, ethän saavu paikalle.

Johtuen yleisestä pandemiatilanteesta tässä DrupalCamp Finland tapahtumassa ei ole näytteilleasettajia/sponsoreita paikan päällä.

Saapumisohje: https://htchelsinki.fi/wp-content/uploads/2017/05/HTC-kartta-julkinen.pdf

Lisätietoa päivän ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tulossa piakkoin!

 

Uutiset

Suomen Drupal- yhdistys järjestää livetapahtuman (Kyllä! Oikeita ihmisiä samassa fyysisessä tilassa, suosituksia noudattaen tottakai) Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa HTC- korttelin Kolumbus-auditoriossa 6.10.2021 klo 12-17.