Konsepto

Rakennamme Drupalilla kaikenlaisia sivustoja, pääpainon ollessa yritysten ja brändien kotisivuissa, tuotekatalogi- ja verkkokauppasivustoissa sekä erilaisissa verkkosovelluksissa. Asiakkainamme on hyvin monenlaisia yrityksiä, pörssiyhtiöistä yhden hengen mikroyrityksiin. Yritysten lisäksi asiakkainamme on julkisen sektorin organisaatioita, yhdistyksiä, säätiöitä ja yksityishenkilöitä. Meillä on myös paljon startup-kokemusta sekä asiakasprojektien että omien hankkeidemme kautta.

Teemme pääasiassa kokonaisia sivustoprojekteja omalla tiimillä. Lisäksi autamme muita toimijoita sivustojen suunnittelussa ja toteutuksessa kulloistenkin tarpeiden mukaan, sekä tarjoamme haluttaessa muita markkinointi- ja konsultointipalveluita sivustoprojektien ohella.

Meiltä löytyy osaamista liittyen seuraaviin sivustoprojektien osa-alueisiin: ideointi, konseptisuunnittelu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, käytettävyys, käyttäjätutkimus, käytettävyystestaus, käyttäjäkokemuksen arviointi, informaatio-arkkitehtuuri, käyttöliittymäsuunnittelu, graafinen suunnittelu, ohjelmisto-arkkitehtuuri, ohjelmistosuunnittelu, frontend-toteutus, backend-toteutus, ohjelmistotestaus, ylläpito, hostaus, konversio-optimointi, hakukoneoptimointi, web-analytiikka ja projektinhallinta.

Tekijöillämme on työkokemusta sivustojen rakentamisesta keskimäärin yli 10 vuoden ajalta. Yhteenlaskettuna Konsepton tekijöillä on kokemusta useasta sadasta eri sivustoprojektista. Kaikilla tekijöillämme on myös useita vuosia yrittäjäkokemusta taustalla.

Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia ratkaisuja, joita itse ammattilaisina valitsisimme. Kaikki käyttämämme teknologia perustuu avoimeen lähdekoodiin, avoimiin rajapintoihin, avoimeen dataan ja peruskäytössä ilmaisiin tai edullisiin kaupallisiin palveluihin. Lisäksi siirrämme asiakaskohtaisen materiaalin taloudelliset tekijänoikeudet asiakkaalle ilman lisäkustannuksia.

Rakennamme sivustoja pelkästään suosituimmilla, ilmaisilla ja avointa lähdekoodia olevilla sisällönhallintajärjestelmillä ja muilla teknologioilla, kuten Drupal, Drupal Commerce, WordPress, PHP, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, LESS, MySQL, Apache, Linux jne.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ohella käytämme markkinoiden parhaita ja peruskäytössä ilmaisia tai hyvin edullisia valmispalveluita, kuten esimerkiksi Google Analytics, MailChimp, Amazon Web Services ja Pingdom.

Mikko Paltamaa
0503517919