Käännössprintti Helsingissä 13.12.2017 Siilin toimistolla

Keskiviikko, joulukuu 13, 2017 - 16:00 - 20:00

Drupalin suomennokseen keskittyvä sprintti järjestetään keskiviikkona 13. joulukuuta 2017 kello 16-20 Helsingissä. Siili Solutions tarjoaa tilat Ruoholahden toimistollaan.

Sprintissä panostetaan Drupalin coren käyttöliittymäkäännöksiin. Coren käännösaste on Drupal 8:n kehittymisen myötä jäänyt jälkeen ja kirittäminen olisi paikallaan. Toki myös contrib-moduulit kaipaavat suomennoksia.

Kuten koodisprinteissäkin, käännösten tekemisen kynnys on matalammalla ryhmässä, kun ryhmä tukee haastavissa kohdissa. Kääntämisessä ei usein ole oikeaa vastausta vaan joudutaan etsimään uudenlaisia tapoja ilmaista asioita. Tähän sprintissä halutaan panostaa ja helpottaa siten myös jatkuvaa käännöstyötä.

Jos olet kiinnostunut kääntämisestä, tervetuloa! Kannattaa myös liittyä jo etukäteen Drupalin suomennosryhmään.

Sprintti on myös erinomainen tilaisuus tavata muita Drupal-yhteisön jäseniä. Tilaisuudessa ei ole rajattua ohjelmaa, vaan paikalle voi saapua vapaasti itselleen sopivaan aikaan niin pitkäksi ajaksi kuin ehtii.

Yhdistys tarjoaa syötävää ja virvokkeita, toivomme ilmoittautumista osallistujamäärän arvioimiseksi sähköpostitse

Tilaisuus on Suomen Drupal-yhdistyksen järjestämä ja avoin kaikille kiinnostuneille. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi jäsenyyttä, sillä jäsenet ovat yhdistyksen toiminnan perusta. Vuoden jäsenmaksu on vain 15 euroa, liittyminen onnistuu helposti liittymislomakkeella

Mahdolliset kysymykset ja tarkemmat saapumisohjeet: Jari Nousiainen 044 529 6324, tai Drupal Finland Slackissa.

Porkkalankatu 24
00180
Suomi